Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances signen un conveni de col·laboració per incentivar la inserció laboral al sector de les assegurances

La primera tinenta d'alcaldia, Sílvia Paneque, posa en relleu que el conveni és per la millora de la qualificació i la inserció laboral des del Servei Municipal d'Ocupació.

La primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, i el president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances, Jordi Triola, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en matèria laboral i formativa. El conveni permetrà que tots aquells usuaris del Servei Municipal d’Ocupació que vulguin incorporar-se al sector d’assegurances comptin amb aquesta nova eina que ha de permetre la inserció de persones que es vulguin dedicar al sector de les assegurances, adquirint una formació específica reconeguda pel Centre d’Estudis del Consell General dels Col·legis de Mediadors d’Assegurances (CECAS). 

La primera tinenta d’alcaldia, Sílvia Paneque, ha explicat que “aquest conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances ha de permetre augmentar la creació d’ocupació de qualitat a Girona”. El Servei Municipal d’Ocupació i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona col·laboraran en la detecció de les necessitats de les empreses en quan a perfils administratius i tècnics dins el sector. “D’aquesta manera, el Servei Municipal d’Ocupació reincideix en convertir-se en una eina clau per a les empreses que ofereixen llocs de treball de qualitat per trobar persones preparades i eficaces”. Ha comentat el regidor d’Ocupació, Joaquim Rodríguez. 

Per la seva banda, el president del col·legi professional, Jordi Triola, ha expressat que "des de sempre el nostre compromís amb la formació com a base per integrar les persones al món laboral ha estat clar i continuat" i que "amb aquest conveni la nostra institució aportarà la seva experiència i formadors especialitzats als programes i actuacions ocupacionals que gestioni el Servei Municipal d'Ocupació".

La primera tinenta d’alcaldia, Sílvia Paneque, ha recordat “que l’Ajuntament de Girona prioritza la creació d’ocupació i que s’hi dediquen tots els esforços i recursos possibles. La resposta dels agents actius de la ciutat, com la del Col·legi de Mediadors d’Assegurances, està essent molt positiva per consolidar aquesta ocupació de qualitat a la ciutat”. El conveni signat també permetrà que es difonguin ofertes d’ocupació a les dues borses de treball tant la del Col·legi de Mediadors d'Assegurances, com a la de l’Ajuntament de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.