Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El festival Ludivers convertirà la plaça de la Constitució en una platja lúdica i creativa

L'esdeveniment se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny també a la plaça de Santa Susanna.

Ludivers, el festival del joc i les cultures de la imaginació, que arriba enguany a la quarta edició, i que tindrà lloc del 16 al 18 de juny a les places de la Constitució i de Santa Susanna de Girona, recrearà aquest any una platja lúdica creada especialment per a l'ocasió, en la qual es podrà gaudir de sis espais (“planetes”) diferents: el planeta imaginari, el planeta gastrolúdic, el planeta articiència, el planeta juganer, el planeta click&dit i el planeta econstruïm. 

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha explicat que “la principal novetat d’aquest any és que pràcticament tots els planetes es troben en el mateix lloc, a la plaça de la Constitució, a excepció del planeta econstruïm, que s’ubicarà a la plaça de Santa Susanna del Mercadal”. “Tots els continguts del festival són novetat a la ciutat. Per tant Girona es converteix en un pol de mostra d’iniciatives lúdiques i creatives”, ha volgut destacar també la regidora. 

El codirector del Festival, Pau Regincós, ha comentat que “el festival inclou 28 espais de joc, 17 tallers científics, artístics, gastrolúdics i digitals, 5 espectacles ludiversals i hi participen més de quaranta entitats”. La directora del centre cívic del Barri Vell, Marta Combis, ha recordat que "totes les activitats són gratuïtes i tenim activitats per a infants de totes les edats, des del planeta Econstruïm destinat a nadons i nens d’educació infantil o com els planetes articiència i click&dit, per a nens de primària i secundària". 

Enguany hi haurà dues activitats de llançament el divendres 16 de juny: La città infinita (a les 16h i a les 18 h, al Caixafòrum) que consisteix en la construcció d’espais urbans utilitzant exclusivament residus industrials, principalment de fusta, i l’Ecoxoc (de 18h a 21h, a la plaça de la Constitució), uns sorprenents autos de xoc que enlloc d’utilitzar energia elèctrica s’han d’empènyer amb els peus fins aconseguir xocar amb la resta d’ecoxocs. “Es preveuen més de 5.000 participants al Festival. La ciutat viurà un cap de setmana intensament lúdic i creatiu” ha comentat la regidora Sílvia Paneque. 

El Festival Ludivers comptarà també amb zona de dutxa, zona de pesca, sorrals de platja per jugar i una àrea destinada a pícnic. El planeta gastrolúdic oferirà també un quiosc de platja on els assistents podran beure i refrescar-se, i un restaurant, el FolkTruck, amb una proposta de menú de 5 euros per a adults i 3,5 euros pera infants. Tots els tallers del planeta gastrolúdic usen productes 100% mediterranis. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.