Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Xarxa Gironina per a la Reforma Horària celebra la primera sessió amb experts dins el pla de treball 2017

Avui s'ha fet la primera sessió d'experts adreçada a les diverses empreses de les comarques gironines per tractar el centre d'interès previst: la cronobiologia i el seu impacte en la salut, la qualitat de vida i la productivitat de les organitzacions.

Per avançar amb l’impuls de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària i segons el pla de treball previst, l’ajuntament ha convidat avui al Dr. Javier Albares, expert en cronobiologia i especialista en la medicina de la son.

La sessió està emmarcada dins de la Setmana dels Horaris (12 al 18 de juny) i l’objectiu ha estat conèixer l’impacte dels descansos en la salut, la qualitat de vida i la productivitat de les organitzacions.

La regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha presentat la trobada i ha destacat que “la Xarxa impulsada per l’Ajuntament pretén beneficiar tant a les empreses com les persones que hi treballen, contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones de la ciutat.” A la reunió hi han participat també l’impulsor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabián Mohedano, el consultor i psicòleg organitzacional Xavier Peralta. La jornada ha servit per analitzar casos pràctics d’empreses convidades; el responsable de RH de Vallformosa, Joan Suriol, ha exposat els beneficis del canvi en clau Reforma Horària. La part central de la trobada ha estat l’exposició del Dr. Javier Albares, especialitat en medicina del son, que ha introduït mesures per tenir una bona qualitat en el descans i millorar la qualitat de vida de les persones.

Amb aquesta sessió també s’han fet difusió de les bones pràctiques en aquest àmbit d’algunes de les empreses que formen part de la Xarxa per contribuir a Intercanviar i difondre coneixements i experiències en l'àmbit dels horaris i la gestió del temps.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.