Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona ofereix una seixantena de propostes als joves de la ciutat aquest estiu

Avui s'han obert les inscripcions per participar a les activitats programades des de l'Estació Espai Jove, els Químics Espai Jove, i el Güell Espai Jove.

Avui s’han obert les inscripcions per a les activitats que s’han programat a la xarxa d’espais joves de la ciutat entre els mesos de juliol i setembre del 2017. Un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, setmanes temàtiques, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre altres. 

La gran novetat d’aquesta programació d’estiu és l’aparició ja d’activitats programades a El Güell Espai Jove. Aquest serà el tercer equipament a la ciutat adreçat a persones d’entre 16 i 29 anys i intervindrà en molts àmbits d’interès juvenil. “Es posarà especial atenció a la participació juvenil i es dissenyaran accions per fomentar la formació i l’ocupació dels joves del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís”, ha manifestat la regidora de Joventut, Elisabet Riera. 

A l’Estació Espai Jove es tornarà a activar el servei de sol·licitud de beques, una aula d’estudi per a alumnes de batxillerat i un bon nombre de grups de conversa en anglès, francès i català. Un estiu més també hi haurà un cicle de cinema i música a la fresca, i al setembre es donarà el tret de sortida a la 25a edició del Mostrar’t i a la sisena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional El Rodamón. 

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos xerrades i tallers, al mes de juliol i setembre agrupats en setmanes temàtiques. Els divendres del mes de juliol s’organitzaran diferents activitats lúdiques dins el marc del Kmks Friday lúdics. També durant el mes de juliol s’organitzaran activitats a la plaça. 

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web www.girona.cat/estacio, www.girona.cat/quimics, www.girona.cat/guell i les inscripcions ja estan obertes.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.