Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Jardí Artístic obre la inscripció de la seva segona edició

Dilluns 12 de juny s'obre el període de matriculació per a nous alumnes del Jardí Artístic, en la seva segona edició, i s'allargarà fins al dia 21.

Els alumnes actuals ja es poden matricular des de dijous 1 de juny fins al 21 de juny. En el cas que encara quedin places, s’obrirà un període de matriculació extraordinari de l’1 al 8 de setembre. Les matrícules es fan per via electrònica al web del Galliner http://www.elgalliner.cat/index.php/cursos/teatre-infantil/192-jardi-artistic-4-a-6-anys.

El Jardí Artístic és un espai de formació artística interdisciplinària i vivencial per acompanyar als infants a descobrir, activament i simultàniament, la música, la dansa, el teatre i les arts plàstiques, en un entorn lúdic i creatiu. Aquest projecte proposa un programa d’innovació i d’investigació educativa realitzat per un equip docent especialitzat de l’Escola de Música Moderna de Girona, el Centre de formació teatral El Galliner i l’Escola Municipal d’Art de Girona.

Jardí artístic és un projecte conjunt de l’Escola de Música Moderna de Girona, el Centre de formació teatral El Galliner i l’Escola Municipal d’Art de Girona.
Places limitades: 24 (2 grups).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.