Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

L'Ajuntament de Girona col·labora amb la campanya Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de Creu Roja

L'objectiu de la campanya és garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat a Catalunya.

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Escola Municipal de Música, col·labora amb la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja. L’objectiu d’aquesta campanya, iniciada ara fa dos anys per l’entitat benèfic, és garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat a Catalunya.

 

A través de la col·laboració, l’Escola farà difusió de la campanya entre l’alumnat i les famílies i possibilitarà que Creu Roja expliqui la campanya per sensibilitzar la ciutadania en el marc de diverses de les activitats previstes properament, com la cantata dels grups corals i la Farinera de demà dimarts a l’Auditori de Girona, el concert del grup de guitarres i l’orquestra juvenil de corda del dissabte 10 de juny al Museu d’Art, el concert de final de curs de les corals Geriona del dimarts 13 de juny i el concert de l’orquestra infantil i de l’orquestra juvenil de vent del dimarts 20 de juny a l’Auditori a la Mercè.

 

La finalitat de la campanya és recollir fons per aconseguir beques menjador de primària, targetes d’alimentació infantil, beques de menjador per a alumnat de secundària, promoció de l’èxit escolar i kits d’alimentació infantil.


 

Tornar