Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona col·labora amb la campanya Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de Creu Roja

L'objectiu de la campanya és garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat a Catalunya.

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Escola Municipal de Música, col·labora amb la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja. L’objectiu d’aquesta campanya, iniciada ara fa dos anys per l’entitat benèfic, és garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat a Catalunya.

 

A través de la col·laboració, l’Escola farà difusió de la campanya entre l’alumnat i les famílies i possibilitarà que Creu Roja expliqui la campanya per sensibilitzar la ciutadania en el marc de diverses de les activitats previstes properament, com la cantata dels grups corals i la Farinera de demà dimarts a l’Auditori de Girona, el concert del grup de guitarres i l’orquestra juvenil de corda del dissabte 10 de juny al Museu d’Art, el concert de final de curs de les corals Geriona del dimarts 13 de juny i el concert de l’orquestra infantil i de l’orquestra juvenil de vent del dimarts 20 de juny a l’Auditori a la Mercè.

 

La finalitat de la campanya és recollir fons per aconseguir beques menjador de primària, targetes d’alimentació infantil, beques de menjador per a alumnat de secundària, promoció de l’èxit escolar i kits d’alimentació infantil.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.