Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona lliura els premis del concurs de punts de llibre i dels Jocs Florals de Primària

Un miler de nens i nenes de les escoles de la ciutat van omplir el passat divendres el Palau de Congressos.

Un miler de nens i nenes dels centres educatius de Girona van participar el divendres al matí al lliurament de premis del concurs de punts de llibre i dels Jocs Florals de Primària que organitza l’Ajuntament de Girona. La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Isabel Muradàs, va donar la benvinguda als assistents a l’acte, que va tenir lloc al Palau de Congressos. 

Pel que fa al concurs de punts de llibre, enguany s’han valorat especialment les creacions inspirades en els contes abans d’anar a dormir. La participació ha estat molt alta, amb 893 treballs rebuts de 19 centres d'educació primària de la ciutat, i s'han editat 2.500 punts dels tres primers premis. Es podran veure tots els punts rebuts en una exposició itinerant per les biblioteques públiques de la ciutat. 

Els guanyadors de cicle inicial han estat Maria del Pilar Fajardo, de l’Escola Sagrada Família (primer premi); Maria Galvarri, de l’escola Sagrada Família (segon premi) i Amaia Cortés, de l’Escola Joan Bruguera (tercer premi). Els guanyadors de cicle mitjà han estat Abril González, de l’escola Annexa-Joan Puigbert (primer premi), Gracia Mayugo, de l’escola Annexa-Joan Puigbert (segon premi) i Pere Marull, de l’escola Migdia (tercer premi). El primer premi de cicle superior ha estat per a Anna Perucho, de l’Escola Les Alzines; el segon per a Nassereddine Jaber, de l’Escola Maristes, i el tercer per a Paula Trunas, de l’Escola Joan Bruguera. 

En relació amb els Jocs Florals de Primària, es van presentar 358 composicions de 22 centres educatius de la ciutat. Per a la prosa, aquest any el tema suggerit Girona, ciutat d’acollida. Els guanyadors de cicle inicial han estat Galderic Piquer, de Joan Bruguera; Maria Gabarri, de l’Escola Sagrada Família; Martí Teixidor, de l’Escola Domeny; Clàudia Pi, de l’Escoles Les Alzines; Pol González i Gal·la Pijoan, de l’Escola Marta Mata, i Ona Torrellas, de l’Escola Verd. 

A cicle mitjà, la Flor Natural ha estat per a Mariam Kane, de l’Escola Josep Dalmau Carles; l’Englantina per a Achraf Jaatite, de l’Escola Josep Dalmau Carles; la Viola per a Leila Souidi, de l’Escola Josep Dalmau Carles, el primer premi de prosa per a Cloè Romand, de l’Escola Pla de Girona, el segon premi de prosa per a Artau Prats, de l’Escola El Bosc de la Pabordia i el tercer per a Eloi Macias, de l’Escola Montfalgars. 

A cicle superior, la Flor Natural l’ha guanyat Martina Erena, de l’Escola Maristes; l’Englantina Noah Gimbernat, de l’Escola Dr. Masmitjà,; l’accèssit Englantina Júlia Domènech, de l’Escola El Bosc de la Pabordia; la Viola Xènia Thió, de l’Escola Dr.Masmitjà; el primer premi de prosa Kaleb Grove, de l’Escola Annexa-Joan Puigbert; el segon Marc Boadas, de l’Escola Bell-lloc del Pla i el tercer Àlex Pascual, de l’Escola Pla de Girona. 

Com a acompanyament de l’acte, es van projectar dos booktrailers realitzats per l’escola Marta Mata. “Fem un booktrailer” és un recurs educatiu de l’Ajuntament de Girona que consisteix a fer un petit vídeo d’un llibre llegit per l’alumnat d’una classe. 

Als jurats que premien les obres tant del punt de llibre com les proses i poemes dels Jocs Florals hi participa un ampli ventall de persones relacionades amb l’educació, les biblioteques, el món cultural, artístic i literari de la ciutat, la Universitat de Girona i els Serveis Territorials d’Ensenyament. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.