Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Jean-Guihen Queyras i Alexandre Tharaud, Marc Minkowski, Isabelle Faust amb Alexander Melnikov, i els germans Jussen són algunes de les propostes destacades de Nits de Clàssica

Els festival tindrà lloc del 27 de juny al 23 de juliol i les entrades es poden adquirir a partir d'avui a través dels canals habituals.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el director artístic del festival, Víctor García de Gomar, han presentat aquest matí la 6a edició del Festival Nits de Clàssica, que tindrà lloc del 27 de juny al 23 de juliol en diferents escenaris de la ciutat. Jean-Guihen Queyras i Alexandre Tharaud, Marc Minkowski, Isabelle Faust amb Alexander Melnikov, o els germans Lucas i Arthur Jussen, seran algunes de les propostes destacades de l’edició d’enguany, que incorpora com a novetat el Museu d’Art com a seu de les actuacions musicals. Les entrades es poden adquirir a partir d’avui a través dels canals habituals.

 

El Claustre de Sant Pere de Galligants, la Catedral de Girona, el Claustre del Monestir de Sant Daniel i l’Auditori de Girona, són els altres escenaris que acolliran el festival. El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha posat èmfasi en aquest fet ja que “la diversitat d’espais en què s’ofereixen els concerts del Festival propicien acostar la música a tots els públics i és la conjugació perfecta entre cultura, música i patrimoni”.

 

El baríton Benjamin Appl, al costat del pianista James Baillieu, obrirà el festival el 27 de juny a les 21 h al Claustre del Monestir de Sant Daniel, amb La bella molinera de F. Schubert, un dels cicles de lieder més coneguts, en un concert únic a l’Estat espanyol. El festival el tancarà la Jove Orquestra de les Comarques Gironines el 23 de juliol a les 19 h a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona, en un concert sota la direcció de Miquel Ortega.

 

Nits de Clàssica també ofereix experiències paral·leles als concerts com les trobades prèvies de petit format, previstes mitja hora abans del 13 concerts programats i en les quals es farà una breu xerrada introductòria de l’obra; la localitat “seient sorpresa”, que dóna la possibilitat de poder assistir a determinats concerts a un preu més econòmic, o el sistema de “preu emocional”, que s’aplicarà en el concert de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, en què seran els espectadors que fixaran l’import de l’entrada en funció de l’experiència obtinguda.

Podeu descarregar-vos material de Nits de Clàssica (imatges, àudios, notes de premsa i fotografies) al següent enllaç http://www.auditorigirona.org/nitsdeclassica/cat/premsa
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.