Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'edita el llibre fotogràfic de la 62a edició de Girona, Temps de Flors

El vicealcalde de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, participarà a la presentació oficial de la publicació avui a les 19.30 h a la plaça del Pallol.

Avui a la tarda (18.30 h) es presentarà el llibre fotogràfic de la 62a edició de Girona, Temps de Flors. El vicealcalde i regidor d’Associacions, Participació i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, presidirà l’acte que es farà a la plaça del Pallol i en el qual intervindrà també l’autora i coordinadora del projecte, Lara Pujol.

 

Aquest projecte va néixer el 2013 i des de llavors s’han exhaurit tots els llibres editats en cadascuna de les edicions de Girona, Temps de Flors. La publicació d’enguany inclou 200 pàgines de fotografies d’alta qualitat dels muntatges de l’esdeveniment floral. Cada instantània va acompanyada de textos en català, castellà i anglès que expliquen els conceptes i els autors que hi ha darrere de cada muntatge floral. La presidenta de l’Associació Amics de la Girona Antiga, Rosa Labayen, és l’autora del pròleg de l’edició d’aquest 2017.

 

La dissenyadora gironina Lara Pujol és l’autor del disseny, coordinadora del projecte, responsable de l’edició i, a més, participa en la fotografia del llibre. Els col·laboradors principals del reportatge fotogràfic són Joan Altés (fotògraf present al projecte des de la primera edició) i Job Vermeulen (fotògraf incorporat a l’equip el 2016). El llibre es pot adquirir a la majoria de llibreries de Girona i també de manera virtual des del perfil de Facebook del projecte (www.facebook.com/llibretempsdeflors).

 

L’Ajuntament de Girona és el col·laborador principal d’aquest projecte editorial, al qual també donen suport la Diputació de Girona, els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Cafès Cornellà, CCALGIRSL, l’Associació d’Amics de la Girona Antiga i l’Associació Amics de les Flors.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.