Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

The Atom Ages, Nacho Vegas, The Toy Dolls i La Banda Trapera del Rio, caps de cartell de l'In-Somni 2017

El festival tindrà lloc entre el 8 i l'11 de juny a diferents espais de Girona i Salt.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el director del festival, Jaume Massaguer, han presentat aquest matí la 14a edició del festival In-Somni, que es portarà a terme del 8 a l’11 de juny a les ciutats de Girona i Salt, amb artistes destacats com The Atom Ages, Nacho Vegas, The Toy Dolls i La Banda Trapera del Río, entre altres.

 

El 8 de juny s’obrirà l’edició a les 21 h a l’Auditori de la Mercè, amb les actuacions de Nacho Vegas i Kinsale. El Drogas, Vacas Sagradas i Motörhits actuaran el 9 de juny a la Sala La Mirona de Salt. Dissabte 10 de juny, també a La Mirona, serà el torn The Toy Dolls, La Banda Trapera del Rio (concert celebració 40è aniversari) i Crim. Les últimes actuacions seran a la Sala Platea de Girona, l’11 de juny, amb El Último Vecino i Medusa Box.

 

El regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacar “l’eclecticisme d’aquest festival, ja que té un relat i un mercat diferent de tota la resta de festivals que se celebren a Girona”, alhora que ha posat de relleu que “a la ciutat hi té cabuda tot tipus de música”.

 

A part de la programació musical, el festival també ha apostat per dur a terme activitats paral·leles gratuïtes, com la presentació del llibre de Nacho Vegas Reanudación de las hostilidades, que tindrà lloc el dia 7 de juny a les 20 h a la llibreria Context, o la projecció del documental Venid a las cloacas, protagonitzat per La Banda Trapera del Río, el dia 10 de juny a les 16.30, al Museu del Cinema. Un taula rodona, també al Museu del Cinema, i una sessió de DJ, al bar La Pedra, completen les activitats paral·leles programades amb motiu del festival.

 

Enguany, es pot adquirir un abonament per veure tots els concerts a 33 euros.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.