Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

The Atom Ages, Nacho Vegas, The Toy Dolls i La Banda Trapera del Rio, caps de cartell de l'In-Somni 2017

El festival tindrà lloc entre el 8 i l'11 de juny a diferents espais de Girona i Salt.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el director del festival, Jaume Massaguer, han presentat aquest matí la 14a edició del festival In-Somni, que es portarà a terme del 8 a l’11 de juny a les ciutats de Girona i Salt, amb artistes destacats com The Atom Ages, Nacho Vegas, The Toy Dolls i La Banda Trapera del Río, entre altres.

 

El 8 de juny s’obrirà l’edició a les 21 h a l’Auditori de la Mercè, amb les actuacions de Nacho Vegas i Kinsale. El Drogas, Vacas Sagradas i Motörhits actuaran el 9 de juny a la Sala La Mirona de Salt. Dissabte 10 de juny, també a La Mirona, serà el torn The Toy Dolls, La Banda Trapera del Rio (concert celebració 40è aniversari) i Crim. Les últimes actuacions seran a la Sala Platea de Girona, l’11 de juny, amb El Último Vecino i Medusa Box.

 

El regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacar “l’eclecticisme d’aquest festival, ja que té un relat i un mercat diferent de tota la resta de festivals que se celebren a Girona”, alhora que ha posat de relleu que “a la ciutat hi té cabuda tot tipus de música”.

 

A part de la programació musical, el festival també ha apostat per dur a terme activitats paral·leles gratuïtes, com la presentació del llibre de Nacho Vegas Reanudación de las hostilidades, que tindrà lloc el dia 7 de juny a les 20 h a la llibreria Context, o la projecció del documental Venid a las cloacas, protagonitzat per La Banda Trapera del Río, el dia 10 de juny a les 16.30, al Museu del Cinema. Un taula rodona, també al Museu del Cinema, i una sessió de DJ, al bar La Pedra, completen les activitats paral·leles programades amb motiu del festival.

 

Enguany, es pot adquirir un abonament per veure tots els concerts a 33 euros.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.