Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Curses Ciutat de Girona aposten pel vessant familiar i festiu

La 21a Cursa Popular de 5 km i la 12a Minicursa, organitzades per l'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés, tindran lloc el diumenge 7 de maig.

Les Curses Ciutat de Girona, organitzades per l’Ajuntament de Girona i El Corte Inglés i que se celebraran el diumenge 7 de maig, augmenten el seu caràcter familiar i festiu en l’edició d’aquest any. La 21a edició de la Cursa Popular suprimeix la modalitat de 10 km i se centra en la de 5 km amb un nou recorregut per tal de promoure la participació entre els nens i les escoles. La Mitja Marató també deixa de fer-se i la 12a edició de la Minicursa es manté en les seves diferents categories d’edat. Tot i la vessant popular i festiva, l’organització manté un xip incorporat al dorsal dels corredors per tal de donar un temps exacte a la línia de meta. Aquesta eina permetrà tenir una referència exacta del temps de cadascú, alhora que aporta rigor a la prova atlètica.

 

L’esdeveniment esportiu s’ha presentat avui al Centre Comercial Girocentre - El Corte Inglés, en un acte que ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Girona, Josep Pujols; el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; i la directora d’El Corte Inglés i Hipercor de Girona, Carme Vázquez.

 

“Les curses de Girona volen apropar-se molt més a la ciutat, per això potenciem la modalitat de 5 km i per donar valor a la participació, l’esport i la salut”, ha remarcat Isabel Muradàs, que ha animat a tothom a “gaudir conjuntament d’un dia esportiu i familiar”. La regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona ha volgut agrair també la implicació i col·laboració del GEiEG, el Club Atletisme Girona, el Consell Esportiu del Gironès i el Servei d’Esports de la Universitat de Girona, juntament amb tot el voluntariat que s’hi ha implicat, sense els quals “seria impossible organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, que preveu arribar als 2.500 participants”.

 

El període d’inscripcions encara està obert i totes aquelles persones interessades en participar-hi s’hi poden inscriure de forma directa; adreçant-se a la planta baixa del Centre Comercial Girocentre de Girona, fins al divendres 5 de maig; o bé per Internet, a través del web www.girona.cat/curses_girona fins al dimecres 3 de maig. En ambdós casos, serà possible apuntar-s’hi fins que s’assoleixi el límit d’inscripcions. Les inscripcions són gratuïtes i com a novetat, enguany, totes aquelles persones que s’apuntin a través d’Internet, abans del 28 d’abril, podran disposar d’un dorsal personalitzat amb el seu nom.

 

El tret de sortida de la Minicursa serà a les 9.15 h del matí. La distància per als alevins i benjamins és de 1.000 m; per als prebenjamins, de 500 m, i per als barrufets i barrufets acompanyats, de 250 m. Un cop finalitzin les proves infantils, a les 10.05 h, es donarà la sortida a la Cursa Popular i el temps màxim per finalitzar el recorregut és de 40 minuts. Aquesta prova va adreçada a persones nascudes els anys 2004 i anteriors i també s’hi podrà participar amb cadira de rodes o amb carro d’atletisme.

 

Coincidint amb la celebració de la cursa, Òptica 2000 oferirà una promoció destinada a totes les persones inscrites. Aquestes gaudiran, de manera gratuïta, d’una graduació especial per a corredors i rebran com a regal unes lents de contacte diàries. Els interessats hauran de dirigir-se a Òptica 2000 i presentar, abans del 4 de juny, un targetó que rebran quan recullin el dorsal, durant la Fira del Corredor, que tindrà lloc el divendres i dissabte previs a la celebració de la cursa. Tots els inscrits també rebran un val de descompte que podran bescanviar al Departament d’Esports fins al 29 de maig.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.