Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obté el segell de transparència d'Infoparticipa

El consistori compleix el 98% dels indicadors marcats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’Ajuntament de Girona ha obtingut el Segell Infoparticipa, la màxima distinció que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública municipal i que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP). El consistori compleix 51 dels 52 indicadors (un 98%) establerts en aquesta edició, igual que les capitals de demarcació catalanes de Barcelona i Lleida i més de deu punts per sobre de Tarragona (84,62%). 

L’alcaldessa de Girona ha ressaltat “la clara voluntat i l’aposta municipal per facilitar l’accés a la informació municipal per part de la ciutadania i l’intens treball que s’està fent seguint aquesta línia”, tal com ho demostra el fet que l’any passat l’Ajuntament rebre la menció d’Infoparticipa (47 indicadors dels 52 establerts) i aquest any ha rebut el segell, “reconeixement que rubrica el pas endavant i la vocació de transparència del govern municipal”. 

L’acte de lliurament dels guardons Infoparticipa es farà el proper 19 d’abril a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

El Mapa Infoparticipa és una eina que impulsa el LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. Podeu consultar-lo al següent enllaç: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/  

Podeu consultar tota la informació inclosa al portal de la transparència de l’Ajuntament de Girona a l’adreça www.girona.cat/transparencia

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.