Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El filòsof Francesc Torralba inicia demà el cicle de xerrades i tallers "Girona per la salut"

La conferència tindrà lloc a les 18 h a la Biblioteca Carles Rahola sota el títol de "Crear un bon clima per a la salut familiar".

El filòsof i teòleg Francesc Torralba inaugura demà a les 18 h, a la Biblioteca Carles Rahola, el cicle de xerrades i tallers “Girona per la salut”, que està impulsat per l’Ajuntament de Girona amb l’objectiu de treballar diversos aspectes de la salut en la línia de la participació i de la reflexió. També hi col·labora l’Agència Catalana de Salut Pública. 

Torralba oferirà una conferència titulada “Crear un bon clima per a la salut familiar”, en la qual abordarà la importància de la tasca educativa a l’hora d’enfortir el vincle entre pares i fills i així assolir el desenvolupament integral dels nens i les nenes. Des de l’experiència i la teoria, es tractarà aquesta qüestió vital amb l’objectiu de potenciar les habilitats socials i comunicatives. 

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha remarcat que un dels pilars de la promoció de la salut municipal és “defensar que dins de la prevenció i la cura de la salut no només hem de plantejar-nos els aspectes d’hàbits saludables sinó que la bona gestió de les emocions en totes les etapes de la vida és bàsica per al desenvolupament òptim de les persones”. 

El cicle inclou dues activitats més que tindran lloc al mes de maig. El dimecres 3, la docent del Centre d’Estudis de la Fundació Catalana de l’Esplai i vicepresidenta de l’AMPA de l’escola de Vilajuïga, Laura Oliva, impartirà el taller “Habilitats per créixer positivament”, en el qual d’una manera pràctica, amena i dinàmica es donaran a conèixer les habilitats psicosocials i emocionals necessàries per afrontar la vida quotidiana. 

El psicòleg i cocreador de l’Associació Junior Crescit, Pep Feixa, clourà la programació, el dimecres 31, amb la xerrada “La gestió de les emocions, la salut i el patriarcat”, que reflexionarà sobre el pes de la cultura patriarcal en la gestió de la intel·ligència emocional. 

L’Ajuntament de Girona organitza aquest cicle de xerrades i tallers per tal d’abordar diferents aspectes de la salut, com ara la influència que tenen les persones en la promoció i millora de la salut comunitària per mitjà del comportament i dels coneixements adquirits. Les diverses activitats programades proporcionaran eines i pautes per millorar la tasca educativa en la línia de la reflexió i la participació. Tal com ha explicat la regidora Palau, el tema del cicle és “el resultat d’una enquesta que es va fer el tercer trimestre de l’any passat entre les persones usuàries de la Biblioteca Carles Rahola en la qual es destacava l’interès en la formació sobre la gestió de les emocions”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.