Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Diverses activitats commemoraran el Dia Internacional del Poble Gitano a Girona

La programació d'enguany s'allargarà fins al 21 d'abril i l'acte central es farà el dissabte 8 d'abril amb una ofrena floral al riu Onyar.

Girona commemorarà enguany de nou el Dia Internacional del Poble Gitano. Del 2 al 21 d’abril tindran lloc a la ciutat diverses activitats per celebrar aquesta diada. L’acte central tindrà lloc el dissabte 8 d’abril a la tarda amb una ofrena floral al riu Onyar. Aquestes activitats tenen el suport de l’Ajuntament de Girona en el marc del programa Integrant Accions de Girona Est.

La cerimònia del 8 d’abril té com a objectiu recordar els avantpassats i les víctimes de persecucions i genocidis. Abans de l’ofrena les entitats organitzadores Khetanipé, AV Font de la Pólvora i AASS han programat tallers i racons de jocs per a infants, paradetes d’artesania, actuacions musicals i un dinar popular al pati del Centre Cívic Onyar.

Entre la resta d’activitats organitzades fins al 21 d’abril cal destacar la visita guiada a la casa Mas Pinc de Begur on va viure Carmen Amaya, que es va fer el diumenge 2 d’abril, i la conferència “600 anys del Poble Gitano a Catalunya. Elements per a un futur amb igualtat”, que pronunciarà el professor de la Universitat de Barcelona Fernando Macías el dimecres 5 d’abril a les 18.30 h a la Casa de Cultura. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.