Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Més de 150 professionals en neurologia es reuneixen a Girona aquesta setmana

El Palau de Congressos acull el XIX Curs de Formació en Malalties Desmielenitzants de la Societat Espanyola de Neurologia.

El Palau de Congressos de Girona acollirà aquest divendres i dissabte la 19a edició del Curs de Formació en Malalties Desmielenitzants, organitzat per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN). La jornada està adreçada als residents de neurologia de la SEN i es preveu que hi participin més de 150 professionals d’arreu de l’Estat. 

La reunió té com a objectiu que els futurs neuròlegs estiguin millor formats en l’abordatge de l’esclerosi múltiple, la malaltia neurodegenerativa inflamatòria i crònica del sistema nerviós central que, segons dades de la SEN, afecta 7.000 persones a Catalunya, 47.000 persones a l’Estat espanyol, 700.000 a Europa i a 2.500.000 milions de persones a tot el món. El curs se centrarà en el diagnòstic, el tractament i el maneig de l’esclerosi múltiple. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “una part important dels congressos que es fan a Girona són de tipus científic i empresarial, cosa que demostra que estem davant d’un sector dinàmic que ha d’aprofitar la ciutat. Aquestes reunions de professionals de la medicina generen un important retorn econòmic, a més d’un valor estratègic fonamental, que cal continuar impulsant com a model de turisme de negocis i reunions”. 

L’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona és l’impulsor local de la jornada i el coordinador de l’esdeveniment és el cap del Servei de Neurologia de l’hospital, el doctor Lluís Ramió.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.