Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

El projecte "Girona aprenc, Girona em diverteix" guanya la 15a Beca Josep Pallach

Es tracta d'una proposta de l'equip de professorat de l'Institut Montilivi que es basa en jocs i activitats didàctiques interactives que tenen com a eix central la ciutat.

El projecte “Girona aprenc, Girona em diverteix”, presentat per un equip de professorat de l’Institut Montilivi de Girona, ha guanyat la 15a edició de la Beca Josep Pallach. El guardó consisteix en una aportació econòmica de 3.000 euros per part de l’Ajuntament de Girona i de 3.000 euros més per part de la l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona (UdG) que tenen com a objectiu l’edició digital del projecte.

 

L’objectiu general del projecte guanyador és l’elaboració de jocs i activitats didàctiques de forma interactiva que tenen com a eix la ciutat de Girona. El punt de partida per a l’elaboració d'aquest material és la diversitat d'elements històrics, arquitectònics, culturals, naturals, entres d’altres, que coincideixen en l’espai de la ciutat.

 

L’Ajuntament de Girona i la UdG, a través de l’Institut de les Ciències de l’Educació Josep Pallach, convoquen cada dos anys la Beca Josep Pallach. Aquesta ajuda té com a objectiu principal fomentar i optimitzar la dimensió educativa i educadora de la ciutat de Girona. A més, també té com a voluntat promoure l’estudi i el coneixement dels nombrosos recursos educatius de què disposa el conjunt natural i urbà de la ciutat; fomentar el treball col·lectiu i la formació de grups de reflexió i anàlisi de la realitat ciutadana, i promoure una intervenció educativa intencional que derivi en la producció de material didàctic útil a tota la comunitat educativa gironina.

 

Enguany el jurat de la beca estava format per la cap del Servei Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Carme Sánchez; pel director de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach, Josep Duran; pel degà de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdG, Josep M. Serra; pel director de l’Escola Balandrau, Vicenç Gómez, i per la guanyadora de l’anterior edició de la beca Sandra Soto.


 

Tornar