Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona participa en la 3a edició de la campanya "Els bombers t'acompanyen a donar sang"

La iniciativa solidària tindrà lloc a la plaça de Catalunya demà i dijous.

L’Ajuntament de Girona col·labora, amb els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits, en la tercera edició de la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”, iniciada amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa, època en què baixen les reserves. La plaça de Catalunya acollirà demà i dijous la unitat mòbil on es podran fer les donacions.

 

Per tal de dinamitzar la jornada i animar la gent a fer-se donant, l’Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona han organitzat un seguit d’activitats que començaran demà a les 10 h del matí amb la banda de percussió Banda Marcial 504 i seguiran al llarg del dia amb diverses accions com un taller per a la mainada a les 18 h o una exhibició de dansa irlandesa a les 19.30 h. Dijous a la tarda seguiran les activitats, entre les quals destaca una demostració d’una maniobra d’excarceració i diferents actuacions musicals.

 

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha volgut “animar tots els ciutadans i ciutadanes de Girona a participar d’aquesta iniciativa que ajuda a sensibilitzar la població sobre la necessitat real de la falta de reserves de sang als hospitals”.

 

La campanya s’allarga fins a l’1 d’abril a 16 ciutats catalanes que acullen aquesta iniciativa solidària i que compta amb el suport de tots els ajuntaments a on es fan accions. Les diferents jornades de donació de sang es dinamitzaran amb l’exhibició de vehicles i equipaments dels Bombers, la realització d’exercicis de rescat o l’actuació de bombers en accidents amb mercaderies perilloses. A més compten amb la participació d’entitats culturals. La Seu d’Urgell i
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.