Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Auditori de Girona acollirà un doble concert amb motiu de la celebració del 10è aniversari de XaropClown

Un torneig de futbol sala i una trobada de grups de pallassos d'hospital són altres de les activitats programades aquest any per commemorar l'efemèride.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el diputat de la Diputació i director de Dipsalut, Josep M. Corominas, i la directora artística de l’entitat XaropClown – Pallassos d’Hospital de Girona, Ángeles Garcia, han presentat aquest matí els actes que es duran a terme durant tot l’any amb motiu de la celebració dels 10 anys de l’associació XaropClown. Un dels actes destacats és el doble concert, amb Lydia Torrejón i Clara Sánchez-Castro, que tindrà lloc el dia 22 d’abril a les set de la tarda a l’Auditori de Girona. La intenció és que aquest acte quedi ja instaurat en el calendari anual de les activitats a la ciutat.

 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha volgut destacar l’enorme tasca social que du a terme l’entitat XaropClown “que alegra la vida dels més petits quan passen per moments complicats” alhora que ha volgut agrair a l’associació “que hagi sabut trobar una fórmula innovadora que arriba al pacient i que complementa moltes vegades el tractament mèdic, aportant dosis de tendresa i somriures”.

 

Altres activitats programades amb motiu de la celebració seran un torneig de futbol sala, organitzat pel FS Quart, que reunirà els equips veterans del FC Barcelona i del Girona FC, a més del Quart i d’un altre equip gironí. Aquest torneig, a benefici de XaropClown, es jugarà el diumenge 2 d’abril al pavelló d’esports de Quart. Els dies 21, 22 i 23 de setembre es portarà a terme una trobada de grups de pallassos d’hospital de tot el territori estatal que visitaran els hospitals Josep Trueta, el Santa Caterina i els centres de Palamós, Figueres, Olot, Banyoles i Blanes, entre altres.

 

XaropClown és una entitat sense ànim de lucre que va néixer per portar un somriure a aquells pacients més menuts que per qüestions de salut han de passar llargues estades als centres hospitalaris. Durant aquests 10 anys han consolidat la seva feina bàsicament a l’Hospital Josep Trueta i també en centres de gent gran. Actualment compta amb tres pallassos d’hospital i s’està treballant en la formació de més pallassos per afrontar el creixement previst en els pròxims mesos, tal com ha explicat la directora artística de l’entitat, Ángeles Garcia, que ha aprofitat per donar les gràcies a les institucions que hi donen suport i als socis i sòcies que amb les seves aportacions ajuden a tirar endavant la iniciativa de pallassos d’hospital.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.