Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba la 54a pujada a peu als Àngels del GEiEG

La cursa grupista compta amb el patrocini principal de BAUHAUS.

Es va presentar ahir, a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, la 54a edició de la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG amb el patrocini principal de BAUHAUS. Van presidir la Sra. Isabel Muradàs, 5a tinent d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona i Francesc Cayuela, president del GEiEG que van estar acompanyats pels dos darrers guanyadors de la darrera edició del 2016, en categoria femenina Eugènia Miró i en categoria masculina, Jaume Cornellà.

La tradicional prova grupista continua essent el gran referent de les curses de muntanya de tot l’estat. Amb 54 edicions la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG està considerada la cursa més antiga de tot l’estat.

Seguint la tradició i continuant amb els valors fundacionals del Grup, la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG continuarà tenint dues modalitats: la competitiva, pels adeptes al crono i la més social, que permet portar a terme els 9,2km del recorregut d’una manera més tranquil·la i sense el neguit de tenir la pressió d’una marca.

Tradicional recorregut pels gironins
La Pujada a Peu als Àngels del GEiEG seguirà marcada pel tradicional recorregut ben conegut pels habitants de la ciutat de Girona i rodalies que son els habituals. Tant la distància com el desnivell que s’acosta als +450m és factible per tothom i és per aquest motiu que la prova que organitza el GEiEG és propícia per fer-la conjunta amb la família i/o amics, que el que vulguin és caminar per muntanya. Ben senyalitzada i amb uns corriols sense perill els que optin per la modalitat no competitiva es trobaran un bon paratge natural, com són les Gavarres.

Festa de recollida de dorsals a BAUHAUS
Una de les novetat aquest edició de la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG és l’aposta de BAUHAUS per la prova grupista. Per aquest motiu, els dorsals i el wellcome pack es podran recollir a la botiga de Girona de BAUHAUS on, a més s’han preparat activitats, amb l’objectiu de donar la benvinguda a tots els participants. D’aquesta manera, dissabte 18 de març a les 12 del migdia, hi haurà una masterclass de ZUMBA amb el ballarí grupista Joan Abel Fayet, com a “escalfament previ” a la prova de l’endemà.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper dissabte dia 18, via internet a www.geieg.cat en el mateix punt de recollida de dorsals, a la botiga BAUHAUS a Girona de 10 del matí a 8 del vespre i a totes les recepcions del GEIEG: Sant Narcís, Sant Ponç i Palau.. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.