Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona es forma per combatre la vespa asiàtica

El cos d'Agents Rurals del Gironès ha impartit formació teòrica i pràctica al personal municipal.

L’Ajuntament de Girona ha participat recentment en sessions formatives per conèixer mètodes de control de la vespa asiàtica. Concretament, a finals de febrer l’equip tècnic i la brigada municipal responsables del control de plagues va rebre formació teòrica i pràctica per part del cos d’Agents Rurals del Gironès amb l’objectiu d’elaborar un protocol de control i d’aprendre les tècniques més adequades de destrucció de nius de vespa garantint la seguretat dels treballadors i de la ciutadania.

 

Aquesta formació és conseqüència de l’acord pres en el Consell d’Alcaldes del Gironès el febrer del 2015, a través del qual es va determinar que la competència de combatre la vespa asiàtica es traspassaria dels Agents Rurals als consells comarcals i als ajuntaments. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Girona es va contactar amb el propi cos d’Agents Rurals i amb associacions d’apicultors per tal de recollir la seva experiència i poder emprendre tasques de control de vespa asiàtica al municipi.

 

Des de l’Ajuntament de Girona s’ha elaborat un díptic informatiu sobre la vespa asiàtica, que s’ha posat a disposició de la ciutadania i que es pot consultar des del web www.girona.cat/plagues. Cal destacar que aquesta espècie de vespa no és més agressiva ni més perillosa que les vespes autòctones.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.