Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les agències d'organització d'esdeveniments més prestigioses de l'Estat espanyol es reuneixen aquest cap de setmana a Girona

La ciutat acull per primer cop l'Assemblea General de l'associació Spain DMCs amb l'objectiu de promocionar l'oferta de reunions i esdeveniments entre les principals empreses estatals.

Girona acull des d’avui fins diumenge la XVIII Assemblea General de l’associació Spain DMCs, l’entitat estatal que engloba les agències més importants de serveis especialitzades en l’organització d’esdeveniments. La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; el cap de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Marín, i el president de Spain DMC, Juan Antonio Casas, han presentat l’assemblea aquest matí. 

Durant aquests tres dies més de seixanta persones –que representen el 70% de les empreses associades- es reuniran en diferents espais de la ciutat i se’ls mostrarà el potencial que té Girona per esdevenir la seu d’actes destacats. En el marc de l’assemblea s’organitzarà una jornada de networking amb les empreses i institucions membres dels diferents Convention Bureau per tal que estableixin relacions professionals amb els directius de les agències. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turime, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “en l’actual context econòmic, el sector de serveis és un dels principals motors per reactivar l’economia i l’ocupació. Per això tant des de l’àmbit públic com des del sector privat, estem realitzant un esforç especial per captar la celebració d’esdeveniments de clients interncionals de la mà d’aquestes agències especialitzades”. 

L’entitat Spain DMCs organitza cada any la seva assemblea anual a una ciutat diferent, per tal d’aprofitar la trobada per visitar i realitzar activitats al territori. D’aquesta manera, la ciutat amfitriona pot promocionar-se com a destí MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) i donar-se a conèixer als membres de l’associació, formada per les agències de viatges estatals més prestigioses especialitzades en l’organització de reunions, incentius i esdeveniments especials. Citytravel, RTA Group, Iberoservices o Eventissimo són algunes de les empreses que formen part de l’entitat (podeu consultar la llista sencera al següent enllaç). 

El turisme de negoci s’ha consolidat com una realitat estructural del model econòmic i turístic. L’Ajuntament de Girona, a través del Palau de Congressos, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona organitzen l’esdeveniment i han comptat amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme. 

L’assemblea es podrà seguir en directe a les xarxes socials amb l’etiqueta # SpainDMCsGirona i a través dels perfils de Twitter del Palau de Congressos de Girona (@palco_gi) i el Costa Brava Convention Bureau (@CostabravaCB). 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.