Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

L'Ajuntament de Girona representarà el Consell Internacional d'Arxius al Coordinating Council of Audiovisuals Archives Association

El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge del consistori presidirà el Grup d'Experts en Fotografia i Audiovisual del Consell per al període 2016-2020.

L’Ajuntament de Girona, a través del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), serà el responsable del Consell Internacional d’Arxius (ICA) al Coordinating Council of Audiovisual Archives Association (CCAAA). Aquest organisme coordina en l’àmbit internacional les principals associacions professionals d’arxius municipals. 

El tècnic del CRDI, David Iglésias, va ser escollit el setembre passat president del Grup d’Experts en Fotografia i Audiovisual (PAAG) de l’ICA per al període 2016-2020. La presidència d’aquest grup comporta la representació de l’ICA al CCAAA. L’elecció d’Iglésias es va fer en el marc del consell executiu de l’ICA a l’assemblea anual de París. 

En l’assemblea general d’aquest any es farà un balanç de les actuacions dutes a terme per cadascuna de les institucions que formen el CCAAA. Es parlarà també dels projectes en comú duts a terme en el marc del Consell Coordinador. Entre aquests projectes tenen especial rellevància l’organització del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual (instaurat per la UNESCO el 2005) i les Jornades del Joint Technical Symposium, centrades en aspectes tècnics del sector audiovisual. 

Tornar