Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona inicia una campanya per difondre la presència femenina en la literatura amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Durant tot el dia d'avui, diverses llibreries i biblioteques de la ciutat destacaran publicacions escrites per dones o biografies femenines.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una nova campanya cultural per tal de difondre la presència femenina en l’àmbit literari. La iniciativa, que s’emmarca dins les activitats commemoratives del Dia Internacional de les Dones, té com a objectiu final lluitar per l’eradicació de les desigualtats de gènere i per la construcció d’una societat igualitària. 

Al llarg de tot el dia d’avui, totes les biblioteques municipals de la ciutat enaltiran la figura de la dona destacant obres d’autoria femenina o bé biografies de dones que hagin tingut un paper rellevant per a la societat. També s’han sumat a la campanya diverses llibreries gironines. 

L’acte central de la commemoració es farà avui, a les 19 h, al Saló de Descans Teatre Municipal de Girona amb la lectura de la Declaració Institucional del Dia Internacional de les Dones per part de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Clourà la jornada el col·loqui “L’apoderament econòmic de la Dona en l’actual Mercat Laboral”. El debat, moderat pel periodista Jordi Xargayó, director del Diari de Girona, comptarà amb la participació de la presidenta de l’Associació d’Empresàries Gironines – AGE, Maria Rosa Agustí; el president executiu de Metalquimia, Josep Lagares, i la gerent d’ECOSOL, empresa d’economia solidària de Càritas Diocesana, Anna Güell.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.