Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona aprovarà avui el pla de treball de l'òrgan

Es tracta de la primera sessió plenària que se celebra després de la constitució de l'ens.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, i el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Joaquim Rodríguez, presidiran aquesta tarda (19 h) la primera sessió plenària del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional, que es farà a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona. 

L’ordre del dia de la sessió inclou l’aprovació del pla de treball del consell, que ha d’incloure les línies estratègiques a seguir en els propers mesos. També s’hi debatrà l’organització i el funcionament del consell. La proposta d’acord per a la incorporació d’un nou representant en el Consell; la ratificació de l’acord aprovat per a la Comissió Permanent de suport a la implementació del nou cicle formatiu d’Anatomia Patològica de l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona, o la posada en coneixement del nou itinerari del cicle formatiu de mecànica de l’Institut Montilivi completaran l’ordre del dia. 

Aquesta és la primera sessió del Consell després de la constitució de l’òrgan, que es va fer el 29 de novembre del 2016. La finalitat d'aquest consell és esdevenir un òrgan de consulta, assessorament i participació dels diferents agents educatius, socials i econòmics i que serveixi de plataforma estable de treball, debat i proposta per impulsar la formació professional i ocupacional, peces clau en el nou model educatiu de la ciutat. 

El Consell estarà format per membres de l'Ajuntament de Girona i dels grups polítics municipals; dels departaments d'Ensenyament, Empresa i Coneixement, i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; de la Diputació de Girona; del Consell Comarcal del Gironès; d'organitzacions empresarials com la Cambra de Comerç de Girona, PIMEC i la FOEG; empreses amb FP Dual; sindicats; centres educatius de formació professional i ocupacional; centres de formació de persones adultes; universitats; entitats del tercer sector; federacions d'associacions de pares i mares, i alumnat de centres de formació professional i/o ocupacional. El reglament del Consell es va aprovar per unanimitat al Ple del consistori el 10 d'octubre del 2016.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.