Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona lliura a la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer la recaptació solidària de la Cursa de Sant Silvestre

L'entitat destinarà l'import, un total de 2.000 euros, a accions de prevenció i de promoció d'estils de vida saludable.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, va lliurar ahir a la tarda a la gerent de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Clara Rosàs, un xec amb l’import recaptat durant la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona. En total es van aconseguir 2.000 euros provinents de l’euro solidari de les inscripcions dels participants a la prova. 

El 2016 va ser el tercer any en què la Cursa de Sant Silvestre de Girona es va sumar a la campanya solidària “Nassos contra el càncer” de la FECEC, entitat que té com a objectiu recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promoure estils de vida saludables. Enguany s’han recaptat més diners que l’any anterior (1.700 euros el 2015) a causa de l’augment d’inscripcions que es van preveure a la cursa i que van permetre arribar fins als 2.000 participants. L’entitat destinarà l’import a la prevenció i a la divulgació d’estils de vida saludables, en concret a tallers d’alimentació saludable i a la celebració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer. 

La FECEC està integrada per diverses entitats que tenen com a objectiu la lluita contra el càncer a Catalunya, entre les quals hi ha la Fundació Oncolliga Girona. El lliurament s’ha fet aquesta setmana aprofitant la commemoració, demà dissabte, del Dia Mundial del Càncer.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.