Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

Un total de 37 projectes es presentaran a la 4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius

La trobada tindrà lloc avui i demà a l'Institut Santiago Sobrequés.

La 4a Jornada d’Intercanvi d’Experiències i Projectes Educatius de la ciutat de Girona, que començarà avui a la tarda i s’allargarà fins demà a l’Institut Santiago Sobrequés, presentarà un total de 37 projectes educatius. La jornada és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona que compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona (UdG), els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Girona i representants dels centres educatius públics, privats i concertats d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat.

 

El tema de la jornada serà l’educació emocional i està adreçada als equips directius i personal docent de tots els centres educatius de la ciutat. L’activitat serà presentada avui a les 18 h per la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Joaquim Rodríguez; el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco, i el director de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG, Josep Duran.

 

Durant la jornada d’avui hi haurà hi haurà una xerrada en relació amb el tema de l’educació emocional a càrrec de la psicòloga Sílvia Palou, que serà il·lustrada per Mario Pereda. També es presentaran dues experiències de centres educatius que han rebut la subvenció “Activa el teu Projecte” i actuacions per part d’alumnat de l’escola Pericot i de l’institut Santiago Sobrequés.

 

Demà es presentaran públicament alguns projectes dels centres i hi haurà un espai de debat per tractar la temàtica de la jornada en grups de treball, conduïts per professorat de la UdG. Durant els dos dies que se celebra l’activitat també s’exposaran els pòsters de 37 projectes educatius que han presentat els centres amb temàtiques diverses.

 

L’activitat s’emmarca dins dels objectius de Ciutat Educadora i té la voluntat de fomentar la relació entre els centres i incorporar la visió de ciutat en experiències i projectes educatius que porten a terme. La iniciativa forma part del Pla de Formació de Zona del Gironès i s’hi ha inscrit més d’un centenar de docents provinents de diferents centres educatius de la ciutat.
 

Tornar