Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius

S'hi presentaran 37 projectes dels centres educatius de la ciutat.

Els propers 3 i 4 de febrer tindrà lloc la quarta Jornada d’Intercanvi d’Experiències i Projectes Educatius dels centres educatius de la ciutat de Girona. Aquesta jornada és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona que compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona, els Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona i representants dels centres educatius públics, privats i concertats d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat. L’activitat, que s’emmarca dins dels objectius de Ciutat Educadora, té la voluntat de fomentar la relació entre els centres i incorporar la visió de ciutat en les experiències i projectes educatius que porten a terme.
Està adreçada als equips directius i personal docent de tots els centres educatius de la ciutat i serà presentada per la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Sra. Isabel Muradàs, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona Sr. Josep Polanco, i el delegat del rector per a l'acció preuniversitària de la Universitat de Girona Sr. David Brusi
El tema de la Jornada serà L’Educació Emocional. Hi haurà una xerrada en relació al tema a càrrec de Sílvia Palou, psicòloga, aquesta xerrada serà il·lustrada per Mario Pereda. Es presentaran dos experiències de centres educatius que han rebut la subvenció “Activa el teu Projecte” i actuacions per part d’alumnat de l’escola Pericot i de l’Institut Santiago Sobrequés que clouran la tarda de divendres.
El dissabte, es presentaran públicament alguns dels projectes dels centres i hi haurà un espai de debat per tractar la temàtica de la Jornada, en grups de treball conduïts per professorat de la UdG.
Durant tota la Jornada, s’exposaran els pòsters de 37 projectes educatius que han presentat els centres amb temàtiques ben diverses.
A l’activitat, que forma part del pla de Formació de Zona del Gironès, s’hi han inscrit més d’ un centenar de docents provinents de centres educatius de la ciutat.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.