Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El concert del 5è aniversari de la GIOrquestra se solidaritza amb la lluita contra el càncer

L'actuació tindrà lloc a l'Auditori de Girona el 5 de febrer en el marc d'un projecte solidari en col·laboració amb el bloc "El crep de mi vida" i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona.

Ahir al matí es va presentar el concert del 5è aniversari de la GIOrquestra, que enguany formarà part d’una campanya solidària de lluita contra el càncer, en col·laboració amb el bloc “El crep de mi Vida” i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. L’acte de presentació va tenir lloc al Celler de Can Roca i va comptar amb dues actuacions musicals del Quartet GIO Solistes, a més dels parlaments de diverses autoritats.

El concert tindrà lloc el 5 de febrer a l’Auditori de Girona i hi sonaran la “5a Simfonia”, de Beethoven; l’ “Obertura 1812”, de Txaikovski, i el nou poema simfònic d’Albert Guinovart (padrí de la GIOrquestra), titulat “Núria”, que vol ser un homenatge a totes les persones que pateixen o han patit càncer.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, va cloure els parlaments i va felicitar la GIOrquestra per “l’esma, la tenacitat, l’esforç, la perseverança i el sacrifici” de crear aquest projecte que enguany celebra el seu cinquè aniversari. Ribas va afirmar que des de l’Ajuntament de Girona “es continuarà creient en la GIO”, a més de donar-li suport. Finalment, el regidor de Cultura va destacar l’Auditori de Girona com a escenari del concert, ja que “obre les finestres per transmetre els valors de la música clàssica al món”.

La iniciativa va més enllà d’un simple concert, ja que s’emmarca en un projecte solidari per a la lluita contra el càncer, que inclou una campanya de micromecenatge per a l’enregistrament i edició d’un DVD de l’actuació. La iniciativa es porta a terme en col·laboració amb el bloc personal i solidari “El crep de mi vida”, impulsat per Vanessa Nueda, destinat a recaptar fons per al projecte de recerca del doctor Jordi Frigola de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. El concert també serà transmès en directe per l’emissora Catalunya Música, que inclou aquest esdeveniment en els actes de celebració del seu trentè aniversari.

Les entrades són a la venda a taquilles o al web www.auditori.org, als preus de 20 € i 30 €.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.