Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Comença el VI Cicle Cinefòrum d'Educació

El dimarts 7 de febrer a les 18.30 h, al Museu del Cinema.

El VI Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula els temes de la filosofia de l’esforç (7 de febrer), la violència en l’esport (21 de març) i la motivació a l’aula (4 d’abril). Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.
És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 18.30 h.
La primera sessió, dedicada a la filosofia de l’esforç, la constància, la tenacitat o com plantar cara als fracassos, serà el dimarts 7 de febrer de 2017 a les 18.30 h, amb la projecció de La recerca de la felicitat (The pursuit of happyness), Estats Units, 2006, 117 min. Dirigida per Gabriele Muccino, és una pel·lícula inspirada en la vida del milionari Chris Gardner, basada en el llibre que ell mateix va escriure i on narra la lluita per la supervivència econòmica fins que va aconseguir entrar en una empresa de corredors de borsa.
El 2006 va ser nominada a l’Òscar per al millor actor, Will Smith.
Es passarà en versió original subtitulada.
El debat anirà a càrrec de Joan Manuel del Pozo, professor de Filosofia i síndic de la UdG, i Joaquim Rodríguez, professor de Socials i regidor de l’Ajuntament de Girona.

Organitza: Consell Municipal d’Educació de Girona, amb la
col·laboració del Museu del Cinema
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.