Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Èxit de participació a la 6a Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal

Les aportacions econòmiques solidàries dels corredors es destinaran a l'Associació Esfera.

Aquest matí ha tingut lloc la sisena edició de la Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal – Memorial Javi Hernández. La prova ha comptat amb la participació de 306 persones, dividides en les que participaven a la marxa, que ha començat a les 9.30 h, i les que corrien la cursa, que ha començat a les 10 h. A l’acte de lliurament de premis hi han assistit l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, i l’inspector cap de la Policia Municipal, Joan Jou. 

El punt de sortida i arribada ha estat el parc de les Ribes del Ter. Els participants han recorregut la Devesa i la llera del riu durant 5’3 km -en el cas de la marxa- i 7’7 km –en el cas de la cursa-, respectivament. Un any més, també n’han format part una quarantena de corredors acompanyats de les seves mascotes. L’entrega de premis s’ha dividit en les categories següents: femenina, masculina i classificació interna (primer home i primera dona membres de la Policia Municipal de Girona). També s’ha entregat un guardó al participant més veterà i trofeus als tres primers corredors acompanyats de les seves mascotes. 

A través del reconeixement i l’homenatge a la figura del company Javi Hernández, la cursa representa els valors fundacionals de la Policia Municipal, entre els quals destaca la solidaritat. Per aquest motiu, a través d’aquesta proposta cada any es dóna suport a una fundació o associació sense ànim de lucre. En aquesta edició, s’han recollit 610 euros com a aportacions econòmiques solidàries de les persones participants i de l’organització, que es destinaran íntegrament a l’Associació Esfera, una entitat que té com a objectiu la prevenció de la violència que pateixen els nens, adolescents i adults, posant especial èmfasi en els menors. També treballa per promoure processos de recuperació integrals dels menors i adults afectats. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.