Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

#FilmEstudis2017: Concurs de vídeo d'alumnes de Formació Professional

La secció de Joventut de l'Ajuntament de Girona organitza el primer concurs de vídeo dirigit a alumnes que estiguin cursant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior a la comarca del Gironès.

#FilmEstudis2017 pretén ser un espai a través de xarxes socials on tots els alumnes de formació professional del Gironès puguin dir la seva i parlar sobre els estudis que estan cursant. Saber si les expectatives que tenien abans d’accedir als estudis s’han complert, conèixer les experiències viscudes a l’aula, que parlin sobre les possibles sortides laborals o acadèmiques quan finalitzin els estudis... Tot té cabuda en aquest concurs. I no necessàriament ha de ser el format de vídeo selfie on es parla a la càmera en primera persona, també es pot participar en grup, fer teatralització, un número musical o el que inspiri als participants.

Per participar només cal penjar els vídeos a Twitter o Instagram amb el hashtag #FilmEstudis2017. Un jurat format per professionals vinculats a Joventut, Educació i al món audiovisual seran els responsables d’escollir els 3 millors vídeos que s’emportaran els següents premis:

1r premi: Càmera esportiva ELE 4K Duomishu (tipus GoPro) + Escapis (joc de room escape per grups de 2 a 6 persones) + Targeta Club Girona Cultura
2n premi: Escapis (joc de room escape per grups de 2 a 6 persones) + Targeta Club Girona Cultura
3r premi: Targeta Club Girona Cultura

Termini: del dilluns 16 de gener al divendres 21 d’abril a les 12 del migdia.

Per més informació podeu consultar les bases adjuntes.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.