Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona signa la Declaració d'Alcaldes pel Corredor Mediterrani

L'alcaldessa de Girona Marta Madrenas va exposar els greuges que la ciutat ha patit durant el procés d'obres

L’Ajuntament de Girona s’ha sumat a la Declaració d’Alcaldes que es va aprovar ahir a Tarragona en el marc del Comitè de Ciutats i de les Aglomeracions per a l’Alta Velocitat i la Interconnexió Ferroviària del Corredor Mediterrani. Aquest manifest subratlla la reclamació als estats espanyol i francès perquè s’actuï urgentment en la millora del servei ferroviari transfronterer i perquè s’estableixi un calendari d’inversions per a les obres pendents.

 

Per part de l’Ajuntament de Girona hi van assistir l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes. L’alcaldessa va prendre la paraula per destacar la importància que els ajuntaments s’uneixin davant aquestes reivindicacions i va recordar la llista de greuges que la ciutat ha hagut d’assumir: “A Girona, hem perdut la fe en l’Estat espanyol, en aquest i en molts altres temes. Però no ens cansarem d’exigir-li mentre ens governi”. Des de Girona s’han recordat els reiterats incompliments en els compromisos per a la urbanització del parc Central i la resta d’espais afectats per les obres, davant el qual l’alcaldessa ha reafirmat que es vol obrir un procés jurídic per reclamar compensacions.

 

En la cimera, a més de Girona, hi van participar Figueres, Barcelona, Tarragona, Lleida, Perpinyà, Besiers, Carcassona, Montpeller, Narbona, Nimes i Tolosa. Precisament Tolosa serà la seu de la cimera del 2018.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.