Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 8.000 places i noves propostes a 10 euros en la sisena edició del Girona10

La Nit 10 i les visites guiades de "Joc de Trons" són dues de les principals novetats d'aquesta edició, que se celebrarà del 27 al 29 de gener. Les inscripcions per participar-hi s'han obert avui i es tancaran el 16 de gener.

L’Ajuntament de Girona, conjuntament amb l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, ha presentat avui la sisena edició del Girona10, que se celebrarà del 27 al 29 de gener i que aquest any arriba amb més de 8.000 places d’allotjament i restauració i amb noves propostes a 10 euros. Una de les novetats destacades és La Nit 10, una iniciativa amb la qual un total de 13 establiments oferiran, dins la franja horària que cada local decideixi, la promoció de dues copes de la varietat que vulguin a un total de 10 euros. Alguns establiments també oferiran la possibilitat de gaudir de concerts en directe de forma gratuïta. 

Una altra de les novetats d’aquesta edició en l’oferta d’activitats són les visites guiades “Game of Girona Experience”, una experiència per conèixer totes les intimitats de la VI temporada de Joc de Trons a Girona en forma de recorregut pels racons més emblemàtics de la ciutat on es van representar els diferents regnes de la sèrie. Aquesta edició també es complementa amb una àmplia gamma de visites guiades a diversos espais i monuments de la ciutat (Barri Vell, Catedral, Castell de Montjuïc, ...). 

Les inscripcions per participar al Girona10 estaran obertes fins al 16 de gener al web www.girona10.net. Els participants hauran d’indicar, en el moment del registre, quina és la seva preferència (plaça d’hotel o àpat) i es podrà triar entre participar en les dues categories o especificar que si no tenen places de la preferència escollida, no es vol l’altra. 

Seguint el format de sempre, en aquesta edició s’oferiran places, amb previ sorteig, en les dues categories originals: 1.440 places hoteleres i 6.642 àpats en establiments de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona a un preu de 10 €. A diferència de l’any passat, els cinemes no entraran a sorteig sinó que faran extensiva a tothom que ho vulgui la promoció especial de dues entrades a 10 € durant tot el cap de setmana. Així doncs, s’oferiran un total de 4.041 premis com a resultat de 8.082 places d’allotjament i àpats a restaurants. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha volgut destacar el caràcter innovador que va significar el Girona10 quan es va apostar per la iniciativa i que s’ha acabat convertint en “un model d’èxit gràcies a la conjura de tots els agents col·laboradors” alhora que ha volgut destacar el fet que “la col·laboració públicoprivada és garantia d’èxit”. Per la seva banda la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha volgut remarcar que Girona10 “és una iniciativa que atrau visitants d’arreu del territori en temporada baixa i que per tant és un impuls econòmic important per a la ciutat”. 

El sorteig es durà a terme el 17 de gener a les 12 h del migdia a les escales de la Catedral i es triarà el número de tall a partir del qual s’assignaran les places. A partir de les 16 h,i en un marge de 24 h, l’Associació es posarà en contacte amb els guanyadors per concretar-los quina plaça els ha tocat i com han de fer efectiva la reserva. Els guanyadors disposaran de tres dies per confirmar la reserva i en cas que no la confirmin s’assignaran les places sobrants. 

Tallers gastronòmics en anglès, un circuit d’habilitats en bicicletes sense pedals, els tastets gastronòmics del mercat del Lleó, visites tematitzades nocturnes a la Catedral, concerts, i la 2a cursa de Carnestoltes en el marc d’una matinal esportiva familiar seran algunes de la cinquantena d’activitats que completaran l’agenda del Girona10. El president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, ha volgut agrair “la feina de tots els col·laboradors que han fet possible una nova edició d’aquest important esdeveniment”. 

Totes les activitats es poden consultar a la pàgina web www.girona10.net i als mapes desplegables que es distribuiran a través de les oficines de turisme. Us podeu descarregar el dossier de premsa aquí

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.