Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Cavalcada de Reis torna als carrers de Girona el dia 5 de gener

La rua sortirà, com cada any, des del passeig de General Mendoza, a les 18.30 h.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Confraria de Jesús Crucificat – Manaies de Girona, Narcís Reixach, i el coordinador de la cavalcada, Xavier Casan, han presentat aquesta tarda la Cavalcada de Reis d’aquestes festes de Nadal. 

La rua sortirà des del passeig de General Mendoza a les 18.30 h del proper 5 de gener i arribarà aproximadament a les 20 h a la plaça del Vi, on els Reis d’Orient pronunciaran el pregó. La cavalcada començarà al passeig del General Mendoza, i passarà pel carrer d’Ultònia, el carrer del Migdia, el carrer de la Creu, el carrer de Joan Maragall, la plaça de Pompeu Fabra, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Sant Francesc, el lateral nord de la plaça de Catalunya i la pujada del pont de Pedra. El campament reial es muntarà a partir de les 16.30 h als Jardins de la Muralla i les precavalcades sortiran a les 16 h. 

“Tenim una de les cavalcades més màgiques del país, que manté l’esperit i l’estil tradicional, amb una fórmula magnífica que fa que n’estiguem molt orgullosos”, ha remarcat l’alcaldessa Marta Madrenas, qui ha volgut també agrair la tasca que l’organització fa durant tot l’any per preparar la cavalcada. 

Enguany participaran a la cavalcada unes 270 persones, de les més de 300 que formaran part també de l’organització de la rua, i es repartiran, igual que l’any passat, 2 tones de caramels aptes per a celíacs i per a persones amb tot tipus d’intoleràncies. També es mantindrà la iniciativa conjunta amb Protecció Civil per repartir polseres identificatives per als nens. 

Podeu consultar més informació al web www.girona.cat/nadal 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.