Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es manté la congelació dels preus dels bitllets dels autobusos urbans de Girona per tercer any consecutiu

Des del 2013 no s'han apujat les tarifes ni del tiquet senzill ni dels diversos abonaments multiviatge.

El preu dels bitllets de les línies urbanes d’autobús de Girona es congelaran per tercer any consecutiu. Tant Transports Municipals del Gironès (TMG) com l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de Girona (ATMG), que gestionen les deu línies de bus de la ciutat, han aprovat no apujar les tarifes dels títols de transport senzills i dels abonaments multiviatge per a l’any vinent. 

El Consell d’Administració de TMG va acordar, en una reunió mantinguda ahir, mantenir la mesura de congelació de preus iniciada el 2014 i se suma així a l’acord pres pel Consell d’Administració de l’ATM – Àrea de Girona el passat 16 de desembre. 

Així doncs, el preu del bitllet senzill per al 2017 seguirà sent d’1,40 euros i es mantindran també les tarifes de les targetes pròpies de l’Ajuntament de Girona: la Bus 18, la Bus 25 i la Bus 50/30 multiviatge. 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona Joan Alcalà, ha assenyalat que “aquesta mesura respon a la voluntat i a l’aposta municipal de promoure l’ús del transport urbà com a mitjà de mobilitat sostenible”. Alcalà ha afegit que “estem satisfets per l’augment de viatgers que s’ha registrat aquest últim any, perquè significa que les polítiques que duem a terme estan donant fruits”. Les dades dels primers 11 mesos del 2016 mostren un augment de viatgers del 4’57% respecte els mateixos mesos del 2015. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.