Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen dues persones com a presumptes autores d'un delicte de furt

Els lladres embolcallaven les alarmes de les peces de roba amb paper d'alumini.

La Policia Municipal de Girona va detenir, a dos quarts de tres de la tarda del dimarts dia 20 de desembre, Andrei Vasile G. de 28 anys d’edat, i Leonard Florian G., de 29 anys d’edat i tots dos veïns de l’ Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de furt a diversos centres comercials de Girona. 

Els fets van passar cap a quarts de tres de la tarda del dimarts 20 de desembre per la zona de l’Eixample, en el marc del dispositiu de la Policia Municipal de Girona “Compra Segura”, actiu durant les festes de Nadal i primeres setmanes de gener. 

Gràcies a la col·laboració d’una treballadora, una de les patrulles policials no uniformada va saber del furt d’unes peces de roba i també de la descripció dels dos homes sospitosos d’haver-lo comès. 

Immediatament, els agents van començar la recerca i a poca distància de l’establiment van observar un home que coincidia amb la descripció facilitada. Després de fer-li un seguiment, dos carrers més avall, aquesta persona es va reunir amb un altre home que també coincidia amb la descripció donada. Els policies van veure que els dos sospitosos tenien un vehicle estacionat a la zona. 

Un cop identificats, els agents varen escorcollar l’interior del vehicle dins del qual van localitzar gran quantitat de peces de roba. Es dóna el cas que la roba encara duia posat el sistema d’alarma, embolcallat amb paper d’alumini amb l’objectiu d’evadir les alarmes dels arcs de seguretat dels establiments. També dins el vehicle hi havia 14 alarmes extretes i 60 talls de paper d’alumini plegat. En l’escorcoll practicat als dos homes, també es va recuperar un tornavís que portava un d’ells i una peça de roba interior amb butxaques preparades per amagar-hi objectes. 

Un cop fetes diverses gestions, els policies van recuperar les peces de roba que els lladres haurien furtat, no tan sols de l’establiment en el qual s’havia iniciat la intervenció policial, sinó també d’altres superfícies comercials de la zona. El total del valor econòmic de la roba recuperada és de més de 700 euros.

Per tot plegat, es va procedir a la detenció de Andrei Vasile G. de 28 anys d’edat, i Leonard Florian G., de 29 anys d’edat i tots dos veïns de l’ Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.