Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Barri Vell de Girona, protagonista del videojoc en català "Sefirot. Els misteris de Girona"

El joc, rodat íntegrament en imatges reals HD i de descàrrega lliure, estarà disponible a partir del de gener de l'any vinent.

A principis de gener ja estarà disponible el videojoc en català “Sefirot. Els misteris de Girona”. El joc, que està situat al Barri Vell de Girona, ha estat rodat íntegrament amb imatges reals HD, serà de descàrrega lliure i es podrà aconseguir gratuïtament a partir del gener de l'any que ve des de la pàgina oficial del joc: www.sefirot.cat.

Aquesta iniciativa és fruit de dos emprenedors gironins, Judit Hierro i Kim Planella, que han rebut el suport de l’Ajuntament de Girona i diversos empresaris i comerciants del Barri Vell que han ajudat a finançar el projecte. El format del videojoc és pioner en la indústria ja que està rodat íntegrament en imatges reals i està interpretat per actors de carn i ossos. El jugador podrà endinsar-se pels carrers del call de Girona i amb les seves decisions modificarà el destí dels personatges. Aquesta tècnica ha estat possible gràcies a la creació expressa d’un protocol informàtic que organitza i distribueix les seqüències en funció del diàleg o accions que el jugador mantingui amb els personatges del joc.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha subratllat que “els escenaris utilitzats destaquen l’excel·lència patrimonial i històrica de la ciutat”, alhora que ha volgut agrair “la feina de totes les persones que hi han participat de manera altruista i que d’aquesta manera han ajudat a tirar endavant el projecte”. Els desenvolupadors del videojoc prometen moltes sorpreses, diversos finals alternatius i algunes aparicions “estel·lars”, alhora que destaquen que està pensat i dissenyat per a tot tipus de públic.

Argument:

Asher i Eva són dos estudiants de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Ell, de caràcter passiu, s’agafa la vida d’una manera molt tranquil·la, mentre que ella, de caràcter inquiet, administra un canal de Youtube dedicat a resoldre misteris inexplicables. Tot canviarà una nit en què la misteriosa desaparició de la noia retransmesa en directe per streaming forçarà Asher a emprendre una aventura que el portarà a conèixer i desentrellar tota la història i els misteris que envolten el call i el Barri Vell de Girona.

Així en clau de misteri, rodat en imatge real i en escenaris naturals, el videojoc en format d’aventura gràfica aprofundeix de manera didàctica i a la vegada entretinguda en els tresors històrics i el patrimoni cultural del marc de la ciutat de Girona.

Kim Planella és director de teatre i llicenciat per la Universitat Lliure de Berlín en Direcció de Cinema i Arts Escèniques i ha estat premiat en diversos festivals internacionals. Judit Hierro és titulada en Autodesk, Realització Cinematogràfica i Fotografia Publicitària i compagina la tasca creativa amb el disseny d’infografia i animàtica 3D.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.