Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Valery Gergiev, Grupo Compay Segundo, Mark Padmore, Chambao, Heras-Casado i Electro Deluxe són alguns dels noms destacats de la nova programació

Les entrades es posen a la venda a partir d'avui a través dels canals habituals. L'Espai Marfà complementa la programació amb 38 activitats posant l'accent en la creació, la formació i la divulgació.

La programació de la propera temporada de gener a juny està formada per un total de 30 concerts, 17 de música clàssica, 10 de música moderna i 3 concerts familiars. Una programació única, formada per artistes rellevants dins els seus respectius gèneres que cerca l’equilibri entre els grans noms internacionals, les figures nacionals i les locals, i que consolida l’equipament gironí com un dels referents musicals de Catalunya. En aquest nova temporada conviuen els grans noms amb artistes emergents i consolidats, donant suport als creadors locals i apostant per la creació local de la ciutat de Girona, que tindran l’oportunitat d’actuar a l’equipament. En aquest sentit, la programació local es nodreix del suport a la creació que es treballa des de l’Espai Marfà, peça indispensable en l’impuls i en la projecció del talent local.

Noms destacats de la temporada:

El mestre Valery Gergiev i la llegendària Orquestra del Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, que torna a l’escenari gironí amb un gran repertori rus (29 gener); un dels grans liederistes actuals que més expectació i consens genera, Mark Padmore oferirà la seva versió del Winterreise al costat del pianista Paul Lewis (7 maig); el nostre pianista més internacional, Javier Perianes, que oferirà un dels recitals més destacats de la temporada (25 març); el més internacional dels directors espanyols, Pablo Heras-Casado, torna a l’Auditori – lloc on va tenir la seva primera titularitat orquestral- amb un particular homenatge a Monteverdi, i dirigint de la Balthasar Neumann Ensemble (10 febrer); l’Orquestra Simfònica de Ràdio Frankfurt sota la direcció d’Andrés Orozco-Estrada (27 maig) estrenaran a la nostra ciutat La consagració de la primavera, un dels grans esdeveniments de l’any. La programació de música moderna comptarà amb les actuacions del Grupo Compay Segundo (21 maig), el grup insígnia representant del son cubano i hereus del llegendari Compay Segundo i que oferirà un concert únic a l’Estat espanyol; Chambao arribarà per primer cop a l’escenari de l’Auditori amb la presentació del seu darrer treball Nuevo ciclo (6 maig); els francesos Electro Deluxe, que oferiran un concert especial i únic compartint escenari amb la Girona Jazz Project Big Band (11 març); la formació americana Home Free, uns dels fenòmens d’èxits a xarxes socials i als seus directes, actuaran a l’Auditori en la que serà la seva primera actuació a l’Estat espanyol (13 maig), i el reputat trio format per Larry Goldings, Peter Bernstein i Bill Stewart (22 gener), considerats per la crítica com un dels grans trios de jazz de les darreres dècades, actuaran per primera vegada a l’Auditori de Girona.

Totes les entrades i abonaments es posen avui mateix a la venda a través dels canals habituals, i els usuaris i usuàries del Club Girona Cultura gaudiran de descomptes especials en els concerts de la programació. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.