Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La 25a edició de Temporada Alta abaixa el teló amb xifres rècord

Durant més de dos mesos s'han pogut veure 99 espectacles en 194 funcions amb una ocupació rècord del 96,31%.

El Festival Temporada Alta 2016 ha clos la 25a edició convertit en un festival de referència tant a nivell nacional i estatal com europeu, oferint una programació multidisciplinària pensada per a tots els públics. Ahir al matí es va presentar el balanç de l’edició d’enguany, un acte que va tenir lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona.

Després de més de dos mesos en activitat, s’han pogut veure 99 espectacles en 194 funcions (31 addicionals), que han conformat una programació amb 32 estrenes absolutes, 28 produccions i coproduccions, 60 propostes d’autoria catalana, 27 espectacles de creació contemporània i fins a 30 muntatges internacionals de 18 països diferents. El públic ha tornat a ser el protagonista principal amb una ocupació rècord del 96,31% i un nombre d’espectadors totals de 47.728.

Un any més, Temporada Alta ha confirmat el seu compromís social. En total, 1.859 joves i persones en risc d’exclusió social s’han beneficiat dels programes i el Festival s’ha relacionat amb una trentena d’entitats gironines. S’han destinat 584 entrades a preu zero, 975 a preus reduïts i s’han obert al públic d’aquests col·lectius 300 entrades a assajos. El director del festival, Salvador Sunyer, va destacar la bona rebuda per part del púbic i va afirmar que es tracta de l’edició en què els espectacles produïts pel festival tenen més recorregut posterior.

Temporada Alta també dóna un impuls econòmic i cultural important per a la ciutat de Girona i esdevé un dels principals dinamitzadors turístics de la ciutat. En la mateixa línia, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas va definir el festival com a “imprescindible per a Girona ja que mostra l’excel·lència de la cultura a tot el món”.

En l’acte de tancament hi van participar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, el director general de Creació i Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torrent; l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el director del festival, Salvador Sunyer.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.