Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Amb més de 8.000 entrades venudes, el Gran Circ de Nadal de Girona prorroga un dia més i programa dues noves fucions

Per primera vegada, el Circ de Nadal amplia els seus dies de representacions passant de 4 a 5

Per primera vegada, el Circ de Nadal amplia els seus dies de representacions passant de 4 a 5. Davant l’excepcional acollida dels espectadors -8.457 entrades venudes-, el bon ritme de reserves i l’expectativa creada per la campanya de comunicació, l’organització ha decidit afegir 2 funcions extres a les 7 inicials havent de sumar un dia més, el 29 de desembre, per així poder donar seient a tots els espectadors que desitgin gaudir del nou espectacle 2016 “Orient, el Circ dels Reis Mags”.

Per tercer any, aquest Nadal el Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà en un gran circ estable capaç d’acollir una nova producció circense firmada pels creadors del Festival del Circ de Figueres. A partir del dia 18 de desembre 12 empreses entraran al Pavelló per a treballar-hi 24 hores al dia al llarg de 3 dies per a convertir l’espai en un càlid circ. La nit del dia 20 de desembre, els 48 artistes participants ocuparan els seus camerinos per a viure 5 dies intensos d’assaigs de llums, atrezzo, música per a que tot estigui a punt per a pujar el teló el dia de Nadal.

Enguany també es superen les xifres d’artistes i l’espectacle, de nou amb orquestra en viu, oferirà 12 atraccions circenses presentades per a 48 artistes internacionals! En la seva edició 2016, vestuari, coreografies, música i decorats transportaran a l’espectador a l’exotisme d’Orient amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuraran algunes de les primeres estrelles dels prestigiosos circs estatals de Mongòlia, Xina, Khazakstan o Vietnam, entre d’altres països convidats. Entre els números presents destaquen la Troupe Zola de saltadors a la bàscula de Mongòlia, el quintet de monociclistes xineses de la ciutat de Hohhot i el duo d’acròbates vietnamites Giang brothers, tots tres mereixedors de diversos primers premis en grans festivals internacionals de circ.

Les entrades per a les noves representacions ja poden adquirir-se, entre 10 i 45 €, a través dels canals habituals: al web www.CircNadalGirona.com i a les taquilles del Teatre Municipal de Girona, obertes de dimarts a divendres de 13h a 17 h. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.