Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona signa el compromís per a la creació de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines

La signatura ha tingut lloc avui al matí i també hi han participat els municipis de Banyoles, Figueres, Olot, Palafrugell, Palamós, Salt i Santa Coloma de Farners.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, juntament amb alcaldes i regidors dels municipis de Banyoles, Figueres, Olot, Palafrugell, Palamós, Salt i Santa Coloma de Farners, tots membres de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), han signat aquest matí el compromís de les ciutats educadores de les comarques gironines, amb el qual s’ha acordat crear la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines.

 

Amb la creació d’aquesta xarxa es vol compartir experiències i fer extensives les propostes de Ciutats Educadores a altres municipis de les comarques gironines per contribuir a la continuïtat del discurs de ciutat educadora amb la definició d’estratègies per a la seva implementació en les polítiques locals. A més a més es pretén impulsar intercanvis sobre temàtiques relacionades amb els principis de la Carta de Ciutats Educadores entre els municipis de les comarques gironines.

 

L’alcaldessa de Girona ha volgut destacar que “la creació de la xarxa pretén aproximar territoris amb l’objectiu de compartir experiències i línies de treball transversals i fer que les nostres viles i ciutats esdevinguin més educadores”. En la mateixa línia l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha destacat que aquest és “un projecte compartit que hem de ser capaços d’anar ampliant amb més municipis de les comarques gironines”.

 

Les Ciutats Educadores treballen perquè l’educació sigui eix transversal de totes les polítiques locals, reforçant el potencial educador de les actuacions i programes de salut, medi ambient, urbanisme, mobilitat, cultura o esport, entre altres, ja que entenen l’educació com un procés integral que ha d’implicar tota la ciutadania en qualsevol lloc o en qualsevol moment del seu cicle vital.

 

La signatura del compromís, s’emmarca en els actes programats dins la Setmana de la Ciutat Educadora, que va començar ahir i s’allargarà fins el proper 2 de desembre. L’acte central tindrà lloc demà, dia 30 de novembre amb la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora al Teatre Municipal de Girona.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.