Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen una persona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força

Els fets van passar ahir a la matinada en una cafeteria del carrer de Campcardós.

La Policia Municipal de Girona va detenir, la matinada del 27 de novembre, Laaziz A., de 29 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

 

Al voltant de les 3.45 h d’ahir, la Policia Municipal va rebre una trucada que alertava que una persona havia forçat la persiana d’un bar i havia aconseguit entrar al local. Per tal de constatar l’avís, una patrulla policial es va adreçar fins al lloc assenyalat, una cafeteria del carrer de Campcardós. En arribar, els agents van comprovar que el local tenia la persiana forçada, que els llums interiors estaven encesos i que se sentia soroll.

 

Un cop dins de l’establiment, els agents van poder observar senyals que indicaven que el lloc havia estat remogut per trobar diners o objectes de valor, atès que hi havia objectes llençats al terra, entre els quals hi havia documents i monedes.

 

Seguidament van fer una inspecció per les diferents estances del local fins que, amagat sota un sofà, van trobar un home. En voler-lo identificar, l’home va adoptar una actitud agressiva envers els agents, als quals va agredir i lesionar, fet pel qual es van haver de demanar reforços. Finalment es va detenir el sospitós, quI té un extens historial de delictes de robatori amb força, violència i intimidació.

 

Fruit de la intervenció policial es van poder recuperar al voltant de 500 euros que, presumiblement, Laaziz A. hauria agafat durant el robatori.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.