Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona se suma a la iniciativa "Ciutats per la vida" contra la pena de mort

Amnistia Internacional i la Comunitat de Sant Egidi, en col·laboració amb alguns ajuntaments, il·luminaran edificis representatius per impulsar l'abolició de la pena cabdal a tot el món.

Més de 2.000 ciutats de tot el món participaran avui a la iniciativa “Ciutats per la vida” per mostrar el rebuig de la ciutadania a la pena de mort. Aquesta acció d’Amnistia Internacional i la Comunitat de Sant Egidi, en col·laboració amb alguns ajuntaments, consisteix en il·luminar edificis emblemàtics de les ciutats per tal de conscienciar la ciutadania. A Catalunya, sis municipis se sumaran a aquest acte reivindicatiu: Barcelona, Girona, Tarragona, Sabadell, Granollers i Molins de Rei.

En el marc de la iniciativa “Ciutats per la vida”, l’Ajuntament de Girona realitzarà una projecció a la Casa Pastors amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la pena de mort. La il·luminació es podrà veure de les 18 a les 21 h i a les 18.15 h, Eugènia Pascual, representant d’Amnistia Internacional, farà la lectura d’un manifest.

La Jornada Mundial “Ciutats per la Vida” és una iniciativa internacional en record de la primera abolició de la pena capital en el Gran Ducat de Toscana el 1786. Es tracta d'una acció de la Comunitat de Sant Egidi, amb el suport de la Coalició Mundial contra la Pena de Mort, a la qual pertany Amnistia Internacional. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.