Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona, la Diputació i la Generalitat commemoren conjuntament el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

La presidenta de l'entitat Creu Roja Girona, Roser Llevat, ha llegit el manifest de l'acte unitari.

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya a Girona han commemorat aquest migdia de forma conjunta el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i el delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, a més d’altres representants institucionals i membres de la societat civil gironina. 

La presidenta de l’entitat Creu Roja Girona, Roser Llevat, ha estat l’encarregada de llegir aquest any el manifest institucional de l’acte, en el qual s’ha expressat un cop més el rebuig de la societat cap a la violència envers les dones i que ha precedit el minut de silenci en record de les víctimes. Roser Llevat, juntament amb les tres autoritats que han presidit la jornada, ha encès una espelma commemorativa d’aquest dia internacional. 

Durant l’acte, la psicòloga especialista en atenció a la violència masclista Alba Alfageme, ha fet una breu intervenció per contextualitzar l’efemèride i explicar la situació actual en l’àmbit de la violència envers les dones.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.