Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona ha destinat més de 240.000 euros en inversió a la Devesa l'any 2016

L'adequació del passeig del vial perimetral en espai de passeig és l'actuació més important dels últims mesos.

El regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre, ha explicat aquest matí les principals actuacions que s’han dut a terme al llarg del 2016 al parc de la Devesa. En total, l’Ajuntament de Girona ha invertit 243.093,25 euros en millores al parc, xifra que suposa un 57% més que l’any passat. A aquesta quantitat se li han de sumar els 187.829,11 euros que ha destinat el consistori en els últims mesos al manteniment ordinari i extraordinari de la Devesa. 

La principal actuació que s’ha dut a terme en els últims mesos ha estat l’adequació del vial perimetral en espai de passeig per a la ciutadania. Aquesta obra ha tingut un cost de 164.299,88 euros i ha suposat un canvi “ja que, de manera progressiva s’està limitant els accessos no permesos al parc”, tal com ha explicat Sastre, que també ha remarcat que “l’objectiu és assajar l’obertura de la Devesa al Ter, en coherència amb el que planteja el Pla Especial”. “Tot plegat s’emmarca en l’objectiu d’una gestió integrada al parc de la Devesa i en la modernització del tractament del parc”, ha destacat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament. 

La millora de la il·luminació dins el parc, substituint els llums existents per altres aparells més eficients; la col·locació de papereres noves, la instal·lació de bancs nous als vial o al passeig de la Sardana, o actuacions paisatgístiques com la retirada de la tanca perimetral del camp de futbol adjacent al carrer Fèlix Farró, han estat altres de les actuacions més destacades d’aquest any. 

L’obertura del parc a la ciutat s’ha materialitzat amb la posada en funcionament de l’espai formatiu i de restauració La Rosaleda Jardí Degustació i la ubicació de la nova seu socials de l’Associació de Naturalistes de Girona a la caseta del jardiner dels jardins del parc. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.