Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Valoració positiva de la reunió entre l'Ajuntament de Girona i Adif

Es crearà una comissió de seguiment per a les obres del parc Central de la ciutat

El tinent d’alcalde i regidor delegat del projecte ferroviari de l’Ajuntament, Carles Ribas, s’ha reunit avui amb els responsables d’Adif per tractar la creació de la comissió de seguiment de l’obra i ha catalogat la trobada com “la més positiva de totes les que he viscut durant el procés ferroviari”. 

Després que dimarts Adif signés l’acte de replanteig de les obres del parc Central de Girona, l’entitat s’ha reunit amb l’Ajuntament per tractar qüestions tècniques i polítiques i marcar oficialment l’inici d’unes obres que, segons Ribas, “finalitzaran en el termini establert de cinc mesos”. El regidor del consistori ha assenyalat que l’Ajuntament executarà “en paral·lel” les obres que li pertoquen a través de l’Àrea d’Urbanisme. Segons el conveni, es farà càrrec de l’eliminació del passadís que connecta les dues estacions (anomenat finger) i de la instal·lació d’una marquesina “amb una porta d’accés digna”. Carles Ribas ha percebut, per primer cop, “una molt bona sintonia entre Adif i l’Ajuntament de Girona” i ha confirmat que es tornaran a reunir a principis de gener “per valorar el seguiment de les obres”. 

El tinent d’alcalde s’ha mostrat satisfet de “veure la llum al final del túnel” però s’ha compromès a fer “una valoració dels danys i conseqüències que el procés ha causat a tots els veïns”. Ribas ha finalitzat les declaracions amb una clara aposta de “treballar per recuperar la ciutat per als ciutadans”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.