Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Setena edició del Girona XL: les jornades de cultura hip-hop de Girona i Salt

Un any més els amants de la cultura hip-hop tindran una cita obligatòria el dissabte 17 de desembre de 16 a 21h a les jornades Girona XL que se celebraran a l'Espai Marfà de Girona.

L’eix principal de la jornada serà el breakdance. Podrem gaudir de cyphers, jocs, proves i diferents competicions que valoraran la musicalitat, originalitat o els millors trucs. Tot un espectacle dinamitzat un any més per en Rudy Rock. Cal destacar també els tallers que impartiran en el marc de la jornada destacats b-boys com Kid Kildz (Footworks), Sergi García C (Powermoves) i Mouad (Trucos). En aquesta ocasió el DJ convidat serà DJ Charlie OBZ.

El rap tindrà també el seu protagonisme en la jornada, i és que un any més gaudirem d’un espai d’improvisacions i micro lliure sota la presentació de Big Nomah.

Totes les activitats que es realitzaran aquest dia seran gratuïtes i no cal cap inscripció. L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb la Casa de la Música del Gironès, L’Estació Espai Jove i l’Associació Brainstorming.

Tota la informació sobre el Girona XL i la programació de l’Espai Marfà es pot consultar a: www.girona.cat/marfa 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.