Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els serveis d'emprenedoria dels ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix s'agrupen per millorar el suport a les persones emprenedores

Els tres municipis aconsegueixen impulsar l'únic projecte integral de foment de l'emprenedoria a la comarca. Emprendre Girona-Gironès ha aconseguit finançament de la Xarxa Catalunya Emprèn.

Emprendre Girona–Gironès és el nom del pla que ha permès unir esforços als serveis d’emprenedoria dels ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix per tal d’aconseguir el finançament necessari per desplegar un conjunt de recursos i serveis de suport a les persones emprenedores. Els tres municipis formen part de la Xarxa Catalunya Emprèn i donen cobertura a la comarca del Gironès fruit de l’adhesió del Consell Comarcal al conveni de col·laboració signat entre totes les parts. 

El projecte agrupat posa a disposició de les persones emprenedores i persones promotores d’iniciatives empresarials una extensa graella de serveis: informació i orientació en relació amb la idea de negoci, passos, tràmits, ajuts i subvencions, etc.; assessorament personalitzat per analitzar la viabilitat de la iniciativa; formació en gestió d’empresa, TIC, competitivitat, productivitat, etc; acompanyament tècnic per a la consolidació del projecte empresarial; sensibilització i foment de l’esperit emprenedor per posar en valor el fet d’emprendre iniciatives; mediació i acompanyament per a l’accés al finançament; alfabetització digital; assessorament per a la integració de les TIC i d’iniciatives TIC; segones oportunitats empresarials; traspàs de negocis i projecte Reempresa; Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) per a l’alta i la constitució d’autònoms, societats limitades (SL) i societats limitades nova empresa (SLNE), i vivers d’empreses a Vilablareix i Celrà. 

Dins la línia del programa de Foment de l’Emprenedoria 2016, el pla ha obtingut un finançament de 105.000 euros de la Secretaria d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu (FSE). Aquest ajut es desglossa en 68.250 euros per a l’Ajuntament de Girona; 19.075 euros per a l’Ajuntament de Celrà, i 17.675 euros per a l’Ajuntament de Vilablareix. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha afirmat que “amb col·laboracions com aquesta s’aconsegueix crear un efecte multiplicador donant cobertura a tota la comarca i oferint una graella de serveis integrals i, per aquest motiu, es planteja repetir l’experiència”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.