Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona celebra avui l'onzena edició de la Nit del Voluntariat

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà aquest vespre la festa dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.

La Nit del Voluntariat ha arribat a l’onzena edició. El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà aquest vespre, a partir de les 19.30 h, l’acte d’agraïment anual a la tasca que realitzen els voluntaris i voluntàries de les entitats gironines. Aquesta festa del voluntariat gironí està organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona. 

La inauguració de l’acte, prevista a les 19.30 h, anirà a càrrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. El comunicador i emprenedor social Mohamed El Amrani serà l’encarregat de pronunciar la conferència de la Nit del Voluntariat d’aquest any. A continuació es lliuraran els Premis del Voluntariat i la soprano Chantal Botanch, el baríton Xavier Mendoza i el pianista Quim Solà oferiran una actuació musical. L’acte estarà presentat i conduit pel periodista gironí Gil Costa. 

Conicidint amb la Nit del Voluntariat, i una setmana abans que comenci el Gran Recapte d’Aliments, durant l’acte es podrà col·laborar amb aquesta activitat en benefici de la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines portant oli, llet, llegums cuits, sucre o farina, entre altres aliments. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.