Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona se suma a les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Es faran accions educatives a diferents centres escolars de la ciutat i un taller de reciclatge amb envasos el dissabte.

L’Ajuntament de Girona ha organitzat una sèrie de cursos i tallers en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany té lloc del 19 al 27 de novembre. Les activitats s’impartiran en diversos espais de la ciutat i tenen com a objectiu sensibilitzar i conscienciar la població sobre la necessitat de reciclar i reduir la generació de residus. 

Des d’avui i fins dimecres es presentarà un projecte sobre accions de prevenció d’envasos a les escoles i a la Xarxa de Dones dels barris de Girona Est. Aquest projecte s’està portant a terme amb els veïns del bloc del número 1 del carrer de l’Avellaner i té la finalitat d’educar en la reducció i prevenció dels envasos, a més de fer un bon ús del contenidor on es dipositen. A les escoles del barri també es posarà en pràctica el recurs educatiu “Cubellets i cubellots”, igual que a l’escola FEDAC Sant Narcís, on, seguint amb les activitats educatives, el dimecres un educador visitarà el centre per tal de donar a conèixer una sèrie d’accions de prevenció d’embolcalls d’esmorzar. 

La plaça de Santa Susanna del Mercadal acollirà el dissabte, dia 26 de novembre, un taller de reciclatge amb envasos adreçat a nens i nenes, amb motiu de la cloenda de la programació d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Girona. 

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha recalcat que “cal aprofitar accions de sensibilització com les que es portaran a terme en el marc d’aquesta setmana per reforçar la importància que tenen el reciclatge i la reducció de residus per aconseguir una ciutat més sostenible”. 

El programa d’activitats va començar aquest dissabte passat, dia 19 de novembre, amb una explicació sobre gestió i prevenció dels residus d’envasos a la planta de triatge d’envasos de Celrà. 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix a partir d’un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.